More is meer dan advies.

Bij onze plannen om te gaan verhuizen vanuit Barendrecht naar Drenthe werd ons door onze dochter en schoonzoon geadviseerd om Frank te benaderen.

Frank kijkt vooral naar de mogelijkheden.

Mijn dochter en haar man hadden bij de aankoop van hun nieuwe woning Frank als hypotheek adviseur ingeschakeld en waren zeer positief over hem.

Nadat wij “een bakkie gedronken hadden”, heeft Frank ons op een rustige en duidelijke wijze uitgebreid uitgelegd wat zijn rol als adviseur inhoudt, maar ook gaf hij al een helder beeld van de te nemen stappen en onze financiële mogelijkheden.

Huis Gert en Angele

foto: Huis wat Gert en Angèle hebben gekocht in Drenthe

In het gehele traject van de aankoop van onze nieuwe woning, maar ook “kosteloos” bij de verkoop van onze oude woning, heeft Frank ons absoluut niet teleurgesteld.
Hij heeft ons onder andere een heel helder beeld verstrekt van het financieel plaatje voor de aanschaf van onze nieuwe woning, maar ook de “gevolgen” van de verkoop en eventuele dubbele lasten, indien ons huis niet tijdig verkocht zou worden, waardoor wij te maken zouden krijgen met een overbruggingshypotheek.

Voor de aankoop heeft hij de voor ons meest gunstige hypotheekvorm uitgezocht en ons uitstekend geadviseerd over te de nemen vorm en verstrekker.
Vervolgens hadden wij bij de aanvraag en uitwerking geen omkijken, Frank regelde dit allemaal en informeerde ons regelmatig ongevraagd over de voortgang.
Ook was hij gedurende deze periode erg geïnteresseerd en betrokken bij de verkoop van ons oude huis.

 

Frank heeft de letters waar More voor staat,

M aatwerk
O nafhankelijk
R ealistisch
E erlijk

voor ons meer dan waargemaakt.

Mocht u op zoek zijn naar een betrouwbare en integere adviseur, dan is ons advies…….benader Frank!!

Gert en Angèle Veenvliet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *