Over ons

Wie ben ik?

Ik ben Frank van Hengel.

Ik heb meer dan 23 jaar ervaring met hypotheken en over de 1000 hypotheken gesloten. Het geeft mij een goed gevoel als ik mensen kan helpen bij het afsluiten en begeleiden van hun hypotheek.

Het kopen van een huis is een hele bijzondere ervaring, maar ook een hele verantwoordelijke stap. Financieel is het enorm belangrijk om de juiste keuzes te maken, want een hypotheek sluit je af voor een langere periode.

Ik ben iemand, die je goed kan helpen bij het maken van deze keuzes. Ik kan goed met je sparren op heel veel vlakken en ik kijk altijd naar mogelijkheden. Daarnaast ben ik eerlijk, want als het echt niet kan of het niet verantwoord is, dan zal ik dat zeker zeggen. Tevens ben ik van het persoonlijke contact en kom graag bij je thuis om je vragen te beantwoorden.

Naast mijn werk en mijn gezin, voetbal ik graag en organiseer ik wel vaker een teamuitje of een gezellige pub-quiz voor vrienden en collega’s.

Ik ben van mening dat bijna alles mogelijk is, als je het lef maar hebt om de uitdaging aan te gaan. Geen uitdaging is voor mij te groot.
Ik ben van het Pippi Langkous gezegde: “Ik heb het nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”.

Hoe kan ik jou helpen?

Lees hier meer over het ontstaan van Hypotheek & more

Hypotheek & more team

Een korte introductie van de teamleden/partners en waarom hun achtergrond het vertrouwen van potentiële klanten zou moeten wekken.

Hypotheek & More Frank

Franklin Verbeek

Functie
Hier een korte tekst over wat degene allemaal heeft gedaan in het verleden. Dit is een voorbeeld tekst van de Over ons pagina over de teamleden en partner van Hypotheek & more met als eigenaar Frank.