Zinkwegseboys hypotheek

Zinkwegseboys hypotheek

Jerry Tilro en Gitte Tilro-Hoogendonk aan het woord:

Mijn vrouw en ik liepen al een tijdje met verbouwplannen. Maar waar te beginnen…

Omdat onze hypotheek aan een second opinion toe was en ik mij aan het oriënteren was kwam het filmpje met Zinkwegse Boys en Frank van Hengel met zijn bedrijf Hypotheek & more op mijn netvlies.

Frank ken ik al 25 jaar van gezicht door mijn connectie bij de Zinkwegse Boys. Jarenlang heb ik met veel plezier het G-team getraind onder leiding van zijn ouders Daan en Tineke van Hengel.

Ik heb eerst app contact gehad of dit eventueel ook interessant voor hem zou zijn. Daarna kwam Frank eerst vrijblijvend even “koffie drinken”, maar wel met zijn laptop en bekeek aandachtig onze situatie. Wij kregen in duidelijke taal heel veel informatie en mogelijkheden mbt onze hypotheek en zagen al snel, dat Hypotheek & more ons daar goed bij kon helpen.
We zijn toen met Frank in zee gegaan voor het oversluiten van de hypotheek onder een zo genoemde Zinkwegse Boys Hypotheek.

Ik kan het iedereen aanraden je hypotheek tegen het licht te houden bij Hypotheek & more. En als je dan een Zinkweg hart hebt gun dan Frank de kans. Je zult er geen spijt van hebben en het is ook een win/win situatie voor de club die je lief hebt.

Wij zijn tevreden en goed geholpen door Frank van Hengel en Hypotheek & more.

De 1ste bal is uitgereikt! Wie volgt?

Zinkwegse Boys hypotheek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *