Tevreden klanten; recensie 08-2022

Van vraagtekens naar verhuizing binnen 4 maanden dankzij Hypotheek & more

Van vraagtekens naar verhuizing binnen 4 maanden dankzij Hypotheek & more

Wij hebben Frank leren kennen als een vriendelijke, betrouwbare en zeer ervaren en kundige adviseur. Binnen 4 maanden na onze eerste ontmoeting met Frank verhuisden we naar een schitterend huis in Drenthe, verhuren we onze woning in Rotterdam Blijdorp én hebben we onze financiële situatie en nalatenschap, ook voor onze kinderen prima geregeld. Dankzij Frank is onze droom om in de natuur te wonen sneller dan verwacht werkelijkheid geworden.

Dromen uit laten komen

foto: Harm Janssen (45) bouwkundige en Marije Stenstra-Janssen (41) communicatieadviseur, Ouders van Jules (9) en Rijk (5)

Via via kwamen we bij Frank met de vraag ‘kunnen we een nieuwe woning aankopen en onze huidige woning behouden voor verhuur?’ Frank kwam langs en in ruil voor een kop koffie rekende hij ons de mogelijkheden voor en beantwoorde al onze vragen. Hij was de 5de adviseur, die ons te woord heeft gestaan, maar de 1ste en enige die over opties en mogelijkheden praatte. Deze avond hebben we nog lang nagepraat, opgetogen omdat we meer mogelijkheden hadden dan gedacht. De volgende dag begon onze zoektocht naar een nieuwe woning.

Frank heeft ons alles stap voor stap uitgelegd en voorgerekend. Al snel vonden we een woning. Tijdens het biedingsproces was Frank nauw betrokken, daardoor konden we een bod doen zonder voorbehoud van financiering. 
Dat kon omdat Frank alles nauwkeurig berekend had, het voelde heel veilig.

Alles ging verrassend snel, Frank heeft ook veel ervaring aan de andere kant, bij een hypotheekverstrekker en dat merk je. Hij houdt de rentestanden in de gaten maar weet ook precies hoe stukken aan te leveren, dat hield de vaart er goed in.

Dankzij Frank hebben we genoten van dit proces, ondanks dat het reuzespongen waren die we namen hebben we ons steeds veilig gevoeld. Frank kent de markt, is op de hoogte van alle bijkomende kosten en rekent alles voor. 

Alle processen waar we mee te maken kregen, het rekenen, offertes opvragen, producten en rentestanden onderzoeken verliepen soepel. Toen alle hypotheken rond waren en het koopcontract van ons nieuwe huis getekend was ontvingen we een prachtige bos bloemen, heel attent.

Toen we Frank ontmoetten grapten we wat over de ‘More’ in zijn bedrijfsnaam. Ondertussen weten we wat hij daarmee bedoelt want we zijn tussendoor ook nog even getrouwd. Het was een prachtige, ontspannen dag. Volgende week krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning en rijdt de verhuiswagen voor. Wij zijn Frank enorm dankbaar voor alles wat hij voor ons gedaan heeft.

Wil je een woning kopen of onderzoeken wat je financiële mogelijkheden zijn? Wij raden je aan om contact op te nemen met Frank. Wel een waarschuwing, in zee gaan met Frank kan je leven zomaar nóg leuker en beter maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *